We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Demy de Zeeuw (mede-eigenaar BALR.): 'Ik ben erg druk met BALR. op de kaart zetten'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 25 oktober 2016
PROFILE - De sportieve hoogtepunten van Demy de Zeeuw? 'Landskampioen worden met Ajax of uitkomen voor Nederland tijdens een WK.' De Zeeuw heeft vele hoogtepunten in de voetballerij gekend. In deze aflevering van 7 Ditches TV praat hij over zijn zakelijke hoogtepunten.

De Zeeuw is naast BALR., een sportief lifestyle brand waarin jonge gasten en sporty meiden graag gezien worden, druk met 433, en van de snelstgroeiende sport communities ter wereld, en Wannahaves. De Zeeuw: 'Met BALR. focussen we op jonge ondernemers die aan hun toekomst werken. Dat zijn voetballers, bloggers, zakenjongens, modellen, noem maar op.'

Social media, influencers & events
De Zeeuw is een zakenman die kansen ziet op het gebied van social media, lifestyle-events, influencers en nieuwe media. 'We verkopen echt een lifestyle. Ik heb laatst een BALR. boot gekocht. Ik geloof echt dat we in de toekomst ook een BALR. club, hotel of hambugerbar kunnen openen. Uiteindelijk draait alles om marketing en het gevoel dat je mensen geeft als ze ergens het merk BALR. tegenkomen.' Aldus de Zeeuw. Hij timmert, samen met zijn compagnons, aan de weg om een zeer succesvol lifestyle brand op te bouwen. Laat je inspireren! 

Demy de Zeeuw

Demy de Zeeuw HP/De Tijd kopt begin 2016: 'Bij Demy de Zeew wint de mode het langzaam van het voetbal'. Een andere website roept: 'van voetbal naar fashion'. Na mooie jaren bij AZ, Spartak Moscow, NAC, Go Ahead Eagles, RSC Anderlecht én Ajax heeft Demy zijn voetbalshirt - zo goed als - aan de wilgen gehangen. 

Demy de Zeeuw is mede-eigenaar BALR. Een kledingbedrijf met een voetbalsausje dat hij in 2013 oprichtte. De Zeeuw combineert zijn voorliefde voor mode met een een passie voor ondernemen.
 
Lees meer over Demy de Zeeuw .