We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Guus Bakker (Opposuits): 'We hebben een scalable business model neergezet'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 20 september 2016
PROFILE - Carnaval of fashion? Vier jaar geleden hebben de mannen van Opposuits gekeken of er animo was voor de vrolijke, eigenwijze pakken die zij op de markt wilden brengen. Dat bleek zo te zijn. Hoe word je binnen aanzienlijke tijd een wereldspeler van dit formaat?

'We hebben goed gekeken naar de concurrentie en veel gesproken met andere retailers. Daarna nam het een vlucht en nu liggen we in één van de grootste warenhuizen van Amerika, Macy's', aldus Bakker. Deze avontuurlijke ondernemers vallen op.... En niet alleen vanwege de kleurrijke pakken die zij produceren én dragen! 

Guus Bakker

Guus Bakker Guus Bakker (1978) spreekt met zijn business vooral de moderne man aan die zichzelf niet al te serieus neemt. Geinige pakken met een kek printje of een tof kleurtje aan de man brengen? Bakker van OppoSuits zag - samen met twee compagnons - een gat in de markt. Dit bedrijf startte als grappig idee en groeide uit tot een groot succes. 

Bakker maakt met zijn compagnons de wereld een stuk kleurrijker. Inmiddels verkopen de heren van OppoSuits hun pakken van Australië tot Amerika en staan er meer dan veertig mensen op de loonlijst. 

Bakker is de logistieke en productionele expert van deze club. Hij werkte eerder bij een importeur van speelgoed. 
Lees meer over Guus Bakker.